Huis en Tuin service Heinkens Midden-Groningen
Wie zijn wij?

Hallo!
Wat leuk dat u onze website bezoekt! Wij zijn Schoonmaak service Heinkens. Uw betrouwbare partner voor de schoonmaak. U kunt bij ons terecht voor al uw schoonmaak klussen. Wij hebben ervaring in onder andere de zorg, kantoor, horeca, de scheepvaart het onderwijs en VVE diensten. Tevens kunt u op ons bouwen als uw betrouwbare glazenwasser. Huis & Tuin service Heinkens is gevestigd in Kolham provincie Groningen en zijn ook werkzaam in het noordelijke gedeelte van Drenthe.

Onze diensten
Wat doen wij?

Schoonmaakservice

Een schone nette uitstraling is belangrijk voor ieder bedrijf, het is het eerste wat uw klanten en bezoekers zien als zij bij uw bedrijf aankomen. Het begint al bij een nette parkeerplek, geen onkruid of afval te bekennen, het strak gemaaide gazon en de mooie geknipte heggen. De binnenkomst door de schone blinkende deuren met de vlekkeloze glazen.De eerste goede indruk is al gemaakt! Maar er zijn meer voordelen, een schone werkomgeving is fijn voor u en uw personeel, het brengt rust en bevorderd de productiviteit voor u en uw personeel. Goede schoonmaak verminderd het ziekteverzuim onder uw personeel!

Totaal onderhoud

Wilt u zeker zijn dat uw bedrijf, school of instelling er het hele jaar netjes bij staat? Wij kunnen er voor zorgen met ons totaal-pakket. Van gazon tot toilet. Van kantoor tot dakgoot. U hoeft nergens meer om te denken met ons totaal-pakket! Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Uw betrouwbare glazenwasser!

Het onderhoud van uw houtwerk zoals kozijnen, dakgoten of vensterbanken is zeer belangrijk. Zelfs als u kunststof kozijnen in uw woning heeft, zult u zien dat deze door het weer en vuil worden aangetast. Een goede schoonmaakbeurt doet wonderen voor uw kozijnen, glazen en dakgoten, zo veranderd de aanblik van uw woning en met regelmatig schoonmaken scheelt het u kosten op een schilderbeurt. Denkt u ook om uw dakgoten? Het is erg belangrijk dat uw dakgoten goed leeg zijn en dat het water goed weg loopt, Wij kunnen eventueel na het reinigen een speciale was aanbrengen die het materiaal extra beschermt. Heeft u zonnepanelen? Dan is het wijs om zo nu en dan de zonnepanelen reinigen, het levert u naast dat de zonnepanelen weer netjes schoon zijn toch ook een betere opbrengst! U kunt dit natuurlijk zelf doen maar u kunt er ook voor kiezen om deze vervelende klus door ons professioneel te laten uitvoeren.

Wij werken veel met Osmose water, hierdoor kunnen wij een hoogte van plusminus 10 meter bereiken en u er meestal van verzekeren dat de reiniging van uw ramen, kozijnen of bijvoorbeeld of dakkapel of zonnepanelen milieuvriendelijk gebeurd. Mocht u meer vertrouwen hebben in het traditionele glazenwassen is dat natuurlijk ook geen probleem.

Gezamenlijke ruimtes

Huis & Tuin Service Heinkens kan ook voor u en uw medebewoners de gemeenschappelijke ruimtes zoals trappenhuizen, galerijen en liften keurig netjes houden, wij doen dit in overleg met eigenaren, verenigingen of verhuurders zodat niemand last heeft van onze werkzaamheden. Een nette gezamenlijke ruimte of dat nu de parkeerplaats of de lift is is fijn voor ieder en zorgt er meestal ook voor dat alle bewoners de ruimte ook netjes houden.

Over ons
Een echt familiebedrijf!

Hallo wij zijn de familie Heinkens, in 2018 begonnen met ons eigen bedrijf. Wij zien ons zelf als een echt familiebedrijf. Geboren en getogen in een ondernemersgezin, de derde generatie op rij die met het hele gezin hard werken om een mooie toekomst op te bouwen. Opgevoed met een gezonde werklust, een lach op het gezicht en de duim omhoog!

Contact
Interesse in onze diensten?

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Huis & Tuin service Heinkens is gevestigd in Kolham in de buurt van Hoogezand, Veendam, Groningen, Zuidlaren, Assen en zijn daarnaast werkzaam in de gehele provincie Groningen en het noordelijke gedeelte van Drenthe.

Bel of mail ons

Heeft u interesse in onze diensten? Of heeft u wellicht een vraag voor ons?

Telefoon

Contactformulier

Bedankt! het formulier is verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.